Blog

Grafiske billeder

Grafiske billeder

Jeg arbejder med app'en Imaengine på min iPhone. Her kan jeg fremstille vektor-baserede billeder som i Adobe  Illustrator. Billederne - der består af flader - bliver mere grafiske i deres udtryk - ligesom et linoliumstryk eller pensel-tegning.Her et foto, som jeg også...

read more
Kirsten Christensens Keramiske Testamente

Kirsten Christensens Keramiske Testamente

I fredags var jeg til oplæg af billedkunstner og keramiker Kirsten Christensen i anledning af hendes store, nye bogværk "Keramisk testamente". Kirsten Christensens værker har altid talt til mig - i begyndelsen hendes store udsmykning fra 1978, "Min Mor og Mig" (1978)....

read more
Strukturer

Strukturer

Verden er fuld af vidunderlige strukturer. - En af de bedste steder at se efter strukturer og teksturer er husmure - især på de gamle bygninger, som har deres unikke historie og udtryk. Da jeg sidst var i Lissabon blev jeg helt optaget af de forskellige slags mure på...

read more
Får på Sydhavns-tippen

Får på Sydhavns-tippen

På Tippen i Sydhavnen er der får, der græsser på de områder, der engang var losseplads. - Deraf navnet Tippen.  Vegetationen er selvgroet og uplanlagt. Indimellem græs, buske og træer kan man nogle steder skimte skrot og beton, der vrider sig under det tynde...

read more
Share This