Blog

Dahlia Art Prints

Dahlia Art Prints

Her i sensommeren har jeg været optaget af farver og former i naturen. - Især har jeg været facineret af Dahliaerne, som har fantastiske blomster her i oktober måned, både med store og flagrende kronblade og blomsterhoveder som tætte små bolde. - Flere morgener har...

read more
ArtMoney

ArtMoney

Man kan bl.a. købe mine billeder hos ArtMoney. - Alle billeder hos ArtMoney koster 200 kr. (evt. plus porto). - Det betyder du kan købe et billigt, originalt værk for et par hundrede kroner. - 

read more
Grafiske billeder

Grafiske billeder

Jeg arbejder med app'en Imaengine på min iPhone. Her kan jeg fremstille vektor-baserede billeder som i Adobe  Illustrator. Billederne - der består af flader - bliver mere grafiske i deres udtryk - ligesom et linoliumstryk eller pensel-tegning.Her et foto, som jeg også...

read more
Kirsten Christensens Keramiske Testamente

Kirsten Christensens Keramiske Testamente

I fredags var jeg til oplæg af billedkunstner og keramiker Kirsten Christensen i anledning af hendes store, nye bogværk "Keramisk testamente". Kirsten Christensens værker har altid talt til mig - i begyndelsen hendes store udsmykning fra 1978, "Min Mor og Mig" (1978)....

read more
Strukturer

Strukturer

Verden er fuld af vidunderlige strukturer. - En af de bedste steder at se efter strukturer og teksturer er husmure - især på de gamle bygninger, som har deres unikke historie og udtryk. Da jeg sidst var i Lissabon blev jeg helt optaget af de forskellige slags mure på...

read more
Share This